Despre Noi

Despre Noi

Bine ai venit! Noi suntem Horeca Express!

Pentru unii suntem doar furnizori de echipamente horeca. Pentru alții suntem bucătăria mult dorită, ideea hotelului mult visat, ajutorul de nădejde în serviciile de catering, ori primul pas făcut către afacerea de succes.

Povestea noastră a început în 2017, iar de atunci n-am încetat să demonstrăm că vrem mai mult pentru noi și pentru clienții noștri. Nu ne pricepem să facem doar retail, ci iubim să-i ajutăm pe cei care ne cer sfatul, oferindu-le consilierea necesară și chiar suportul prietenesc de care au nevoie.

Nu ne mulțumim nici cu puțin. De aceea, zi de zi ne străduim să oferim strângeri de mână producătorilor care ne câștigă încrederea prin calitate și dedicare. Am învățat de-a lungul anilor să nu facem compromisuri când vine vorba de a oferi celor care apelează la noi ce avem mai bun.

Dacă la rândul tău cauți încredere, profesionalism, implicare, prietenie și, de ce nu, un strop de „magie”, să știi că ai nimerit unde trebuie.

Acum spune-ne, cum îți putem fi de folos?

Valorile HORECA EXPRESS sunt:

Livrare rapidă

Calitate superioară

Livrare direct din stoc

Peste 450.000 de produse de calitate

Colecţia noastră extinsă constă în peste 150.000 de produse proiectate special pentru piaţa profesională de horeca. Fie că sunteţi în căutarea unui echipament standard de catering sau a unor produse specifice nealimentare de catering, Horeca Express vă poate oferi un pachet total adaptat nevoilor dumneavoastră specifice.

În situația în care nu găsiți la noi pe site produsul căutat de către dumneavoastră, ne puteți trimite un mail la adresa office@horecaexpress.ro cu produsul dorit și cu prețul concurenței, iar noi vă oferim cel mai bun preț.

Printre multele produse pentru servicii alimentare oferite de Horeca Express, puteţi găsi aparate de cafea profesionale, friteuze profesionale, echipament de bufet, aparate electrice şi pe gaz, aparate mici de bucătărie, grătare, veselă şi articole de bucătărie, tacâmuri şi articole de porţelan.

Timpi scurţi de livrare

Horeca Express are un centru complet automat de logistică, cu o capacitate rapidă de livrare.