Despre Noi

Horeca Express International este distribuitor de echipamente nealimentare de catering, produse de bufet, utilaje horeca, frigorifice și de panificație, articole de bucătărie şi veselă pentru industria de catering şi horeca.

Industriile pentru care oferim dotări complete sunt:

Restaurante, hoteluri, catering, fast-food, pizzerii, covrigării, bar, cafenea

Supermarket, magazine alimentare, depozitare frigorifică

Panificație și patiserie

Activităţile noastre de bază la Horeca Express sunt dezvoltarea, vânzarea şi distribuţia unei game largi de echipamente şi accesorii nealimentare de catering. Produsele noastre sunt caracterizate de inovarea continuă şi accentul pus pe calitate şi servicii.

Valorile HORECA EXPRESS sunt:

Livrare rapidă

Calitate superioară

Livrare direct din stoc

Peste 10.000 de produse de calitate

Colecţia noastră extinsă constă în peste 10.000 de produse proiectate special pentru piaţa profesională de horeca. Fie că sunteţi în căutarea unui echipament standard de catering sau a unor produse specifice nealimentare de catering, Horeca Express vă poate oferi un pachet total adaptat nevoilor dumneavoastră specifice.

În situația în care nu găsiți la noi pe site produsul căutat de către dumneavoastră, ne puteți trimite un mail la adresa office@horecaexpress.ro cu produsul dorit și cu prețul concurenței, iar noi vă oferim cel mai bun preț.

Printre multele produse pentru servicii alimentare oferite de Horeca Express, puteţi găsi aparate de cafea profesionale, friteuze profesionale, echipament de bufet, aparate electrice şi pe gaz, aparate mici de bucătărie, grătare, veselă şi articole de bucătărie, tacâmuri şi articole de porţelan.

Timpi scurţi de livrare

Horeca Express are un centru complet automat de logistică, cu o capacitate rapidă de livrare.