Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Următoarele reguli stabilesc politica de confidențialitate promovată de Horeca Express Internațional S.R.L.

Această politică explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online. Informație personală înseamnă orice tip de informație care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau telefonul).

Horeca Express Internațional S.R.L. nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate nimănui. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenzile și pentru a servi cât mai bine clienții noștri cu informații complete referitoare la starea comenzilor sau a livrării.

Informațiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare și numerele de telefon. Informațiile referitoare la cărțile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către noi. În orice moment puteți modifica sau șterge din baza noastră de date informațiile pe care ni le-ați oferit.

Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: office@horecaexpress.ro Vom încerca să vă informăm dacă apar schimbări în politica noastră de confidențialitate care pot afecta modul în care utilizăm informația furnizată de dumneavoastră.

Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori sa fie responsabili în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale și să verifice din când în când regulile stipulate de această politică, pentru a-și reactualiza preferințele. Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la orice aspect de confidențialitate.

În cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: office@horecaexpress.ro.