Cuptor pe lemne cu 2 camere DUETTO

Call for price

Alimentare: lemne
Dimensiuni (LxAxH): 912x921x2530mm
Consum mediu lemne: 4kg/h
Diametru cos fum: 180mm
Greutate: 260kg
Greutate caramida refractara: 100kg
Baza realizata din caramida refractara
Interiorul cupolei realizat din inox
2 pirometre cu citire continua
2 usi cu geam
Cu raft pentru lemne
Prevazut cu 4 roti
Pentru exterior
Cuptor “Fiamma” (jos):
Suprafata de coacere: 0.42m²
Dimensiuni zona de coacere: 600x700mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 575x226mm
Temperatura maxima: 400°C
Timp de incalzire: 30min
Productivitate: 12 pizze/15min
Capacitate pizza: 3
Capacitate paine: 5kg
Alimentele sunt incalzite in jurul flacarii
Pentru gatit pizza, focaccia
Cuptor “Mattone” (sus):
Suprafata de coacere: 0.35m²
Dimensiuni zona de coacere: 500x700mm
Dimensiuni plan mobil: 480x650mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 553x292mm
Grosime samota: 90mm
Temperatura maxima: 300°C
Timp de incalzire: 45min
Capacitate paine: 4kg
Pentru copt paine si deserturi
Se recomanda folosirea lemnelor cu diametrul maxim de 50mm
Optional se poate adauga planul de lucru APFXRONDU
Imaginea prezinta un astfel de produs cu planul de lucru APFXRONDU

SKU: APFORDUETTO Categorie:

Descriere

Alimentare: lemne
Dimensiuni (LxAxH): 912x921x2530mm
Consum mediu lemne: 4kg/h
Diametru cos fum: 180mm
Greutate: 260kg
Greutate caramida refractara: 100kg
Baza realizata din caramida refractara
Interiorul cupolei realizat din inox
2 pirometre cu citire continua
2 usi cu geam
Cu raft pentru lemne
Prevazut cu 4 roti
Pentru exterior
Cuptor “Fiamma” (jos):
Suprafata de coacere: 0.42m²
Dimensiuni zona de coacere: 600x700mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 575x226mm
Temperatura maxima: 400°C
Timp de incalzire: 30min
Productivitate: 12 pizze/15min
Capacitate pizza: 3
Capacitate paine: 5kg
Alimentele sunt incalzite in jurul flacarii
Pentru gatit pizza, focaccia
Cuptor “Mattone” (sus):
Suprafata de coacere: 0.35m²
Dimensiuni zona de coacere: 500x700mm
Dimensiuni plan mobil: 480x650mm
Dimensiuni gura cuptor (LxH): 553x292mm
Grosime samota: 90mm
Temperatura maxima: 300°C
Timp de incalzire: 45min
Capacitate paine: 4kg
Pentru copt paine si deserturi
Se recomanda folosirea lemnelor cu diametrul maxim de 50mm
Optional se poate adauga planul de lucru APFXRONDU
Imaginea prezinta un astfel de produs cu planul de lucru APFXRONDU

Recenzii

Fii primul care lasă o recenzie!


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.