Finantare, Horeca

Cum să obții finanțare nerambursabilă 100% pentru propria ta cafenea sau restaurant

Cum să obții finanțare nerambursabilă 100% pentru propria ta cafenea sau restaurant.

Mulți oameni visează să-și deschidă propria cafenea sau restaurant. Găsirea finanțării necesare pentru deschiderea unui restaurant poate fi un adevărat “zid” peste care foarte puțini vor trece. Așa că în cele ce urmează îți voi prezenta step by step, ce ai de făcut în vederea obținerii finanțării nerambrusabile pentru deschiderea propriei tale cafenele sau restaurant.

Pașii pe care trebuie săi urmezi sunt următorii:

 1. Primul pas și poate cel mai simplu este alegerea tematicii cafenelei sau a restaurantului după caz. De cele mai multe ori tema unei cafenele sau a restaurantului este primul lucru la care trebuie să te gândești atunci când vrei să pornești această afacere. După ce ai ales tematica cafenelei / restaurantului trebuie să alegi numele, să faci un meniu corespunzător cu tematica aleasă pentru cafeneaua sau restaurantul tău, iar apoi trebuie să te gândești la designul interior al localului și nu în ultimul rând la dotările de care ai nevoie, iar pentru acest lucru noi îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de echipamente profesionale și mobilier pentru cafeneaua / restaurantul tău. Tot ce ai de făcut este să intri pe site-ul nostru horecaexpress.ro, iar în situația în care nu te descurci sau nu găsești produsele pe care le cauți nu trebuie decât să ne trimiți un mail la adresa office@horecaexpress.ro, iar unul din consultanții noștri va intra în cel mai scurt timp posibil în legătură cu tine (dacă un anumit produs nu se regăsește în portofoliul nostrum, iar tu l-ai identificat la concurență, la solicitarea ta noi îl vom aduce pe comandă la cel mai bun preț din piață din punct de vedere tehnico economic). Din acest punct de vedere nu ezita să ne contactezi iar noi o să venim în întâmpinarea ta cu o echipă de specialiști în domeniu, care sunt gata să te sprijine în realizarea și dotarea cafenelei / restaurantului.
 2. Al doilea pas este să te sprijinim în obținerea finanțării nerambursabile din fonduri europene / guvernamentale în vederea achiziționării echipamentelor necesare deschiderii cafenelei / restaurantului, iar pentru acest lucru ai nevoie de specialiști în obținerea finanțării, specialiști cu care te putem sprijini și din acest punct de vedere, având încheiate acorduri de colaborare cu aceștia. Mai mult de atât dacă vei achiziționa echipamentele necesare deschiderii cafenelei / restaurantului prin intermediul nostru avem posibilitatea să îți oferim un voucher de discount pentru serviciile de consultanță în vederea obținerii finanțării nerambursabile. Tot ce ai de făcut și din acest punct de vedere este să ne trimiți un mail la adresa mai sus menționată.

Având în vedere cele menționate mai sus cu siguranță te întrebi ce condiții trebuie să îndeplinești pentru obținerea unei finanțări de 100% nerambursabile.

 1. Prima condiție este să fi SRL sau SRL-D, înființat după 31. 01.2017
 2. Să creezi minim 1 loc de muncă cu normă întreagă și să-l menții pe o perioadă de cel puțin 24 luni.
 3. Asociatul / acționarii să nu fie acționari sau asociați într-o altă societate cu același domeniu de activitate sau să fi fost în anul 2016 sau anul current acționari / asociați într-o societate cu același domeniu de activitate.Dacă îndeplinești cele trei condiții menționate mai sus ai posibilitatea să primești pentru deschiderea cafenelei / restaurantului dorit suma de 44.000 euro (200.000 lei) 100% nerambursabili.

Considerăm așadar oportun că trebuie să profiți de această oportunitate de finanțare, mai ales pentru faptul că este 100% nerambursabilă și nu în ultimul rând pentru faptul că noi venim în sprijinul tău cu cele mai bune soluții.

Pentru informații suplimentare în ceea ce privește valorificarea acestei oportunități de finanțare ne puteți contacta la adresa de mail office@horecaexpress.ro, iar unul din specialiștii noștri va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil la datele de contact furnizate in mail.

6 thoughts on “Cum să obții finanțare nerambursabilă 100% pentru propria ta cafenea sau restaurant

 1. Marius Cherascu spune:

  Buna ziua ,
  M-ati putea ajuta cu obtinerea finantarii ,as avea nevoie de un cuptor care il aveti si are un cost de 3800 euro

  1. Adrian spune:

   Da, pentru mai multe informatii lasati-ne un email cu datele dvs de contact la adresa: adrian@horecaexpress.ro

 2. Gabi spune:

  Trebuie sa ai bani la inceput?

  1. Adrian spune:

   Finantarea este 100% neramburasbila si nu necesita co-finantare, dar s-ar putea sa exite anumite comisione bancare. Iar pentru informatii suplimentare va rog sa contactati la adresa: adrian@horecaexpress.ro

 3. Camelia spune:

  Este dedicata unei regiuni anume ? Se adresează mediului urban și rural , deopotriva?

  1. Ilea Ovidiu spune:

   Bună ziua,
   Se adresează tuturor regiuniilor mai puțin București – Ilfov. Proiectul se poate implementa atât în mediul urban cât și în mediul rural. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de mail office@horecaexpress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *