Cum să îți dotezi pizzeria pentru a deveni o afacere cu gust
Cu blat subțire, italian sau pufos, crocantă ori doar puțin rumenită, cu sos ori fără, pizza rămâne o alegere întotdeauna bună indiferent de moment. Dacă ești pasionat de această specialitate îndrăgită de toată lumea, o idee și mai bună este să îți deschizi propria pizzerie.
Astăzi, nu doar ingredientele de calitate, un pizzer iscusit și să te afli la locul potrivit în momentul potrivit fac diferența, ci și să alegi pentru bucătăria pizzeriei tale cele mai bune echipamente necesare pentru a face față cu brio pretențiilor clienților, care nu-s puține.
Nu știi ce ar trebui să se regăsească musai în pizzeria ta? Am făcut noi o listă cu produsele de care credem că ai avea nevoie pentru ca treaba să meargă ca pe roate:
- Cuptor de pizza electric nici prea mare, dar nici prea mic, adaptat nevoilor bucătăriei tale (recomandarea noastră e alegi unul pregătit oricând să coacă 4 pizze de 33cm sau o pizza mare, de 50 cm);
2. Malaxor pentru aluat îndeajuns de încăpător cât să nu te lase fără material de lucru atunci când comenzile vor veni una după alta (ne-am gândit că un malaxor cu o capacitate a cuvei de 22 litrii ar fi numai bun);
3. Masă frigorifică pentru pizza cu blat de granit (nu e doar practică, ci și foarte elegantă);
4. Vitrină pentru ingrediente care să te ajute să rămâi organizat în bucătărie chiar și atunci când este agitație;
5. Dulap frigorific din inox pentru păstrarea materiilor prime, cu alte cuvinte o cămară modernă pentru toate produsele din bucătărie care necesită să stea la rece ca să-și păstreze prospețimea;
6.Chiuvetă din inox cu acționare la genunchi, căci e nevoie nu doar ca mâinile tale să rămână curate, ci și bucătăria;
7.Chiuvetă pentru produse, de preferat cu două cuve și rebord, pentru a putea lucra mult mai ușor cu materia primă;
8. Suport pentru cuptor pizza – pentru că oricărui cuptor îi șade bine pe suport pentru o pizza bine făcută.
9. Accesorii pentru bucătărie necesare oricărui pizzer, dacă vrei ca rezultatul să fie cel dorit (palete, tăvi, distanțiere, cuțite de tăiat pizza, toate sunt binevenite într-o pizzerie profesionistă);
La toate acestea, mai poți adăuga și alte echipamente menite să îți ușureze munca, cum ar fi un feliator, o mașină de răzuit mozzarela, o mașină de rotunjit aluatul sau un formator de blat.
Dacă ești în căutarea unor astfel de echipamente, pentru a afla o cotație de preț și a fi la curent cu ofertele speciale sau promoțiile pe care le pregătim constant pentru clienții noștri, contactează furnizorii de echipamente profesionale, dar și consultanța independentă pentru alegerea lor.
Astăzi, dotarea unei pizzerii nu mai este o corvoadă. Ia legătura cu noi și te vom convinge de asta!
In concluzie dacă ai un buget de minim 4224 euro poți avea propria pizzerie.
Lasă un răspuns