Horeca

Colecția AURA PASSION: cea mai „bonna” alegere

cesti cafea ceai bonna

Vremea în care cănile personalizate reprezentau un cadou aparte, din fericire, a apus. Astăzi, cele mai multe întrebări referitoare la ceștile de cafea, cappuccino sau de ceai sunt legate de calitate, rezistență, material și nu în ultimul rând, de aspect.

Căutând să răspundem tuturor cerințelor, ne-am străduit să găsim cele mai potrivite căni, atât pentru uzul casnic, de zi cu zi, cât și pentru evenimentele festive.

Astfel am descoperit colecțiile Bonna, care ne-au cucerit din primul moment în care am observat finețea executării, fiind lucrate manual pentru a li se asigura o eleganță aparte. După un proces de cercetare constant și dedicat, Bonna a găsit formula ideală pentru a oferi ceștilor sale o luminozitate unică, demnă de o colecție premium.

cesti cafea ceai bonna    cesti cafea ceai bonna

Rezistența este, de asemenea, un laitmotiv al ceștilor din colecția AURA PASSION. Fiind folosite materiale de înaltă calitate pentru a preveni zgârieturile provocate de mașinile de spălat sau de tacâmuri. Acest model de căni este potrivit, în opinia noastră, în restaurante, cafenele și căminele oricărui client al nostru, deoarece au fost proiectate să reziste timp îndelungat.

cani ceai cafea bonna    cani cafea ceai bonna

Dovadă că acest model de cești se poate integra ușor atât în bucătăria de acasă, cât și pe mesele evenimentelor deosebite din viața fiecăruia dintre noi stau fotografiile realizate de către Anthurium Events, pe care le găsești mai jos.

Când brandul clujean care oferă servicii de decor pentru evenimente ne-a cerut ajutorul, am știut din primul moment că ceștile noastre „roșii ca focul să surâdă norocul” sunt numai bune pentru a face față oricărei provocări.

cesti cafea ceai bonna    cani cafea ceai bonna

Iar dacă culoarea nu te încântă, stai fără griji, avem modele și pe alte nuanțe, potrivite fiecărui gust.

Ce zici? Te-am convins să alegi să faci sau să îți faci un cadou cu adevărat bine gândit, al cărui element aparte este calitatea? Dacă da, intră acum aici și alege să îți îmbogățești bucătăria cu noua colecție din stocul nostru, AURA PASSION.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *