Cum să faci un platou de branzeturi perfect.
Horeca Express2025-02-14T12:48:44+02:00
Horeca
accesorii bucatarie, accesorii servire, branza, branzeturi, bucatarie, cutite, horeca, idee, platou, platouri, platouri servire, tavi
0 Comments
De ce ai nevoie pentru a face un platou simplu si perfect de branzeturi:
Ingrediente:
- 4 pana la 6 tipuri diferite de branza
- paine prajita si biscuiti
- fructe proaspete sau uscate (smochine uscat, pere proaspete, struguri verzi, etc.)
- nuci sau / si migdale
- Condimente precum gemul, miere
Echipamente:
- hartie pentru branza
- folie de plastic
- platou pentru branza (de preferat din lemn, marmura, ardezie)
- etichete pentru fiecare tip de branza
Instructiuni:
- Cumparati branzeturile: pentru o combinatie perfecta de branzeturi cumparati branza de vaci, oi si capra, precum si un ameste de branzeturi proaspete / tinere, semi-fermentate, fermentate, mucegaita.
- Desfaceti branzeturile invelite in platic si invelitile intr-un strat de hartie pentru branza dupa care invelite intr-o folie de plastic.
- Inainte de a pune branzeturile pe platou, lasatile la temperatura camerei 1-2 ore inainte de a fi servite (lasati-le in ambalajul lor pentru a nu se usca)

Lasă un răspuns