Horeca

Cum să faci un platou de branzeturi perfect.

De ce ai nevoie pentru a face un platou simplu si perfect de branzeturi:

Ingrediente:

  • 4 pana la 6 tipuri diferite de branza
  • paine prajita si biscuiti
  • fructe proaspete sau uscate (smochine uscat, pere proaspete, struguri verzi, etc.)
  • nuci sau / si migdale
  • Condimente precum gemul, miere

Echipamente:

  •    hartie pentru branza
  • folie de plastic
  • platou pentru branza (de preferat din lemn, marmura ardezie)
  • etichete pentru fiecare tip de branza

 Instructiuni:

  1.  Cumparati branzeturile: pentru o combinatie perfecta de branzeturi cumparati branza de vaci, oi si capra, precum si un ameste de branzeturi proaspete / tinere, semi-fermentate, fermentate, mucegaita.
  2. Desfaceti branzeturile invelite in platic si invelitile intr-un strat de hartie pentru branza dupa care invelite intr-o folie de plastic.
  3. Inainte de a pune branzeturile pe platou, lasatile la temperatura camerei 1-2 ore inainte de a fi servite (lasati-le in ambalajul lor pentru a nu se usca)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *